Impressions d’una primera reunió / Impresiones de una primera reunión

Que jo recordi, Greenpeace ha estat amb mi tota la vida. Tots sabem que és una organització que lluita pel medi ambient i per la pau arreu del món… Però…com? Des de la nostra ignorància ens conformem amb saber què està passant al nostre entorn a través dels mitjans de comunicació.

D’aquesta manera, no fem res per evitar tot el que està succeint i per suposat, no sabem tota la veritat. Ha arribat el moment que sento la necessitat d’actuar. I, quina millor manera que conèixer a aquells que lluiten per les coses que ens envolten?

Aquesta inquietud i la meva curiositat em van dur a assistir a la meva primera reunió de voluntaris de Barcelona. Vaig assistir amb moltes ganes però vaig arribar una mica reticent perquè no tenia ni idea què em trobaria, però volia “trencar la barrera”.

Quan vaig entrar al piset de Barcelona em va impactar veure tanta gent asseguda per lluitar per la mateixa causa a costa del seu temps lliure, fent una rotllana i parlant ordenadament punt rere punt, sense deixar-se res per aclarir i escoltant a tothom qui volgués participar.

He de reconèixer la meva sorpresa en adonar-me que és una de les reunions que més coneixements ha aportat a la meva vida. Em va agradar tot: el lloc de reunió i les persones que ens van rebre, les explicacions que ens van donar de com funcionava l’organització, els projectes que s’han fet i els que estan en curs, la manera d’actuar i fins i tot l’oportunitat de participar en els projectes que més t’inquieten. En definitiva, una experiència molt recomanable.

En sortir, vaig haver de reconèixer que abans d’entrar no sabia res de l’organització… Però després d’això, la barrera s’havia convertit en un petit esglaó. Amb ganes de saber-ne més, m’he anat llegint poc a poc tota la informació que brindeu a la web i altres xarxes socials per poder valorar amb més profunditat les activitats de què ens havíeu parlat.

Després de veure tot el que feu, i com ho feu, jo també vull formar part d’aquesta moguda! Encara queda molt per fer i per aprendre i espero poder aportar el meu granet de sorra en aquesta gran organització que lluita pel be de tots.

Aquest és el primer granet que aporto.

A la reunió ens vàreu donar a conèixer aquest blog. Ens animàveu a participar compartint les nostres primeres experiències viscudes. Encara no he tingut ocasió de viure cap experiència amb el grup, però espero haver pogut transmetre les meves impressions de la meva primera reunió, de la qual guardo un bon sabor de boca.

Gràcies a tots els que feu que això sigui possible!

Sílvia, del grup de voluntaris de Barcelona

——————————————————————————————————————————————————————

Que yo recuerde, Greenpeace ha estado conmigo toda mi vida. Todos sabemos que es una organización que lucha por el medio ambiente y por la paz en todo el mundo. Pero, ¿cómo? Desde nuestra ignorancia nos conformamos con saber qué está pasando a nuestro entorno a través de los medios de comunicación.

De este modo, no hacemos nada para evitar todo lo que está sucediendo y, por supuesto, no sabemos toda la verdad. Ha llegado un momento en el que siento la necesidad de actuar. ¿Y qué mejor manera que conocer a aquellos que luchan por las cosas que nos rodean?

Esta inquietud y mi curiosidad me llevaron a asistir a mi primera reunión de voluntarios de Barcelona. Asistí con muchas ganas pero llegué un poco reticente porque no tenía ni idea qué me encontraría, pero quería “romper la barrera”.

Cuando entré en el piso de Barcelona, me impactó ver tanta gente sentada para luchar por la misma causa a expensas de su tiempo libre, hablando en círculo y ordenadamente, punto por punto, sin dejarse nada para aclarar y escuchando a todo el mundo quien quisiera participar.

Tengo que reconocer mi sorpresa al darme cuenta que es una de las reuniones que más conocimientos ha aportado a mi vida. Me gustó todo: el lugar de reunión y las personas que nos recibieron, las explicaciones que nos dieron de cómo funcionaba la organización, los proyectos que se han hecho y los que están en curso, la manera de actuar e incluso la oportunidad de participar en los proyectos que más te inquietan. En definitiva, una experiencia muy recomendable.

Al salir, tuve que reconocer que antes de entrar no sabía nada de la organización. Pero después de esto, la barrera se había convertido en un pequeño escalón. Con ganas de saber más, me he ido leyendo poco a poco toda la información que brindáis a la web y otras redes sociales para poder valorar con más profundidad las actividades de que nos habíais hablado.

Después de ver todo el que hacéis y cómo lo hacéis, ¡yo también quiero formar parte de esta movida! Todavía queda mucho para hacer y para aprender y espero poder aportar mi granito de arena en esta gran organización que lucha por el bien de todos.

Este es el primer granito que aporto.

En la reunión nos disteis a conocer este blog. Nos animabais a participar compartiendo nuestras primeras experiencias vividas. Todavía no he tenido ocasión de vivir ninguna experiencia con el grupo, pero espero haber podido transmitir mis impresiones de mi primera reunión, de la cual guardo un buen sabor de boca.

¡Gracias a todos los que hacéis que esto sea posible!

Anuncios

Acerca de L@s Voluntari@s

Los voluntarios y voluntarias de Greenpeace España actúan
Esta entrada fue publicada en Catalunya y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

2 respuestas a Impressions d’una primera reunió / Impresiones de una primera reunión

  1. Estefania dijo:

    Benvinguada noia, tots som necessaris!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s