Torna l’equip de Barcelona! / ¡Vuelve el equipo de Barcelona!

Tot i que no podem dir que haguem estat parats aquest estiu -déu n’hi do la d’activitats que hem realitzat-, sí és normal que, uns per aquí, uns altres per allà, ens haguem deshabituat a la dinàmica de grup que hem dut tot aquest “curs”.

La primera reunió de voluntaris, celebrada aquesta setmana, ha estat el tret de sortida oficial d’aquest nou curs que comencem: retrobaments, agenda, projectes, grups de treball…

La meva sensació personal després del retrobament és que som un equip i que hi ha ganes d’involucrar-se. Pot semblar un absurd que entre un grup de voluntaris no hi hagi ganes de participar però una, que potser és una mica descreguda, tendeix a pensar que hi ha uns que tiren del carro i uns altres que ens hi apuntem (i m’incloc).

Però no. Després de la reunió, m’heu tornat l’optimisme. Gràcies!! Sorgien els voluntaris per a encarregar-se de tasques concretes de forma molt natural i ràpida i em vaig adonar del gran potencial personal de què disposem com a grup. Cadascú de vosaltres és un crack a la seva àrea i això ho hem de potenciar.

Ens falta solucionar el tema del grup d’Educació, però sembla que entre tots, animant-nos uns als altres en moments de ‘bajón’, col·laborant segons les nostres possibilitats, disponibilitat, aptituds i actitud podem confiar en un viatge més còmode per a tots.

Des d’aquí vull encoratjar-vos a tots a seguir per aquest camí. Tenim una feina dura per endavant però no oblideu mai que estem aquí voluntàriament perquè creiem en una causa i perquè creiem que la nostra tasca aporta per tal d’aconseguir-la. Si hi ha més persones implicades com nosaltres, tot serà més senzill.

M’ho recordareu quan siguin les meves forces les que defalleixin?

Per això: ben retrobats tots i totes, EQUIP!

————————————————————————————————————————

Aunque no se puede decir que hayamos estado parados este verano -ya ves la de actividades que hemos realizado-, sí es normal que, unos por aquí, otros por allá, nos hayamos deshabituado a la dinámica de grupo que hemos llevado todo este curso.

La primera reunión de voluntarios de Barcelona, celebrada esta semana, ha sido el disparo de salida oficial de este nuevo curso que empezamos: reencuentros, agenda, proyectos, grupos de trabajo…

Mi sensación personal después del reencuentro es que somos un equipo y que hay ganas de involucrarse. Puede parecer absurdo que entre un grupo de voluntarios no haya ganas de participar pero una, que es a lo mejor un poco descreída, tiende a pensar que hay unos que tiran del carro y otros que nos apuntamos (y me incluyo).

Pero no. Después de la reunión, me habéis devuelto el optimismo. ¡Gracias! Surgían voluntarios para encargarse de trabajos concretos de forma muy natural y rápida y me di cuenta del gran potencial personal de que disponemos como un grupo. Cada uno de vosotros es un crack en su área y eso lo hemos de potenciar.

Nos falta solucionar el tema del grupo de Educación, pero parece que entre todos, animándonos unos a los otros en los momentos de bajón, colaborando según nuestras posibilidades disponibilidad, aptitudes y actitud podemos confiar en un viaje más cómodo para todos.

Desde aquí quiero animaros a todos a seguir por este camino. Tenemos un trabajo duro por delante, pero no olvidéis nunca que estamos aquí voluntariamente porque creemos en una causa y porque creemos que nuestro trabajo aporta para conseguirla. Si hay más personas implicadas como nosotros, todo será más sencillo.

¿Me lo recordaréis cuando sean mis fuerzas las que decaigan?

Por eso: bien hallados todos y todas, ¡EQUIPO!

Patrícia, voluntaria del grupo local de Barcelona

Anuncios

Acerca de L@s Voluntari@s

Los voluntarios y voluntarias de Greenpeace España actúan
Esta entrada fue publicada en Catalunya y etiquetada , . Guarda el enlace permanente.

Una respuesta a Torna l’equip de Barcelona! / ¡Vuelve el equipo de Barcelona!

  1. José Gallego Baños dijo:

    Jo també sóc voluntari. Dins del voluntariat hi ha diferents àrees d’ actuació. Jo sobre tot tinc interès amb el àrea dels oceans, per la seva contaminació i degradació, la pesca intensiva i el deteriorament de les seves costes. A la reunió de aquest últim dimarts va sortir el tema. Molt aviat tornaran més activitats en defensa dels ocens on podrem col·laborar. Allí em trobareu.

    José, voluntario del grupo local de Barcelona

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s